Verkoopmedewerker binnendienst
m/v 31 - 39 uur

Frapak Packaging B.V. gevestigd in Zeewolde is in 1978 opgericht als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste distributeurs binnen de EU op het gebied van kunststof verpakkingen. Zij levert verpakkingen (o.a. flessen, zeeppompen en verstuivers) aan middelgrote bedrijven en multinationals in onder andere de cosmetische, farmaceutische en professionele reinigingsbranche.

Frapak is een dynamisch en creatief bedrijf met innovatieve ideeën. Hierdoor maakt Frapak al jaren een sterke groei door en is een belangrijke speler binnen deze business to business markt.  

Wegens aanhoudende groei heeft Frapak Packaging BV de volgende vacature


Functie omschrijving

In deze leuke en afwisselende functie geef je ondersteuning aan de buitendienst-medewerkers, zowel in Nederland als internationaal. Je zorgt ervoor dat de binnen- en buitendienst, maar ook klanten steeds over optimale informatie beschikken over producten, prijzen en voorwaarden. 

Vanuit de binnendienst zorg je daarnaast voor het beheer en het onderhoud van toegewezen klantrelaties en voor in brede zin commercieel-administratieve ondersteuning. Je maakt calculaties, brengt offertes uit, maakt dossiers aan, verstuurt monsters etc. 

Bij vragen of klachten zorg je in eerste lijn voor de afhandeling en registratie. Al met al een zeer afwisselende job met een flinke mate van eigen verantwoordelijkheid, waarin je al je commerciële en administratieve talenten kwijt kunt. 

Functie eisen 

  • MBO+ werk- en denkniveau; 
  • Uitstekend commercieel inzicht; 
  • Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie; 
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede beheersing van MS office; 
  • Kennis van AFAS is een pré; 
  • Flexibel, accuraat en oplossingsgericht; 
  • Betrokken, klantgericht en overtuigend; 
  • In staat zijn beslissingen te nemen en te willen groeien in de functie; 
  • Fulltime beschikbaar en woonachtig tot ca. 30 km. vanaf Zeewolde.


Wat biedt Frapak?

 Een leuke baan bij een jong bedrijf met informele maar professionele werksfeer, waarin gewerkt wordt met ruimte voor eigen initiatief. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (oa collectief pensioen, collectieve ziektekosten regeling en reiskostenvergoeding) en een salaris conform de zwaarte van de functie, leeftijd en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Indien je interesse hebt in deze functie en je jezelf herkent in bijgaande functie eisen, mail dan je CV met motivatie naar petra@frapak.nl


Wij creëren onder andere, de onderstaande producten


Brand owners Guhl
Brand owners Rituals
Brand owners haircare
Brand Owners Grazette