Gezocht M/V

Frapak Packaging B.V. gevestigd in Zeewolde is in 1978 opgericht als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste distributeurs binnen de EU op het gebied van kunststof verpakkingen. Zij levert verpakkingen (o.a. flessen, zeeppompen en verstuivers) aan middelgrote bedrijven en multinationals in onder andere de cosmetische, farmaceutische en professionele reinigingsbranche.

Frapak is een dynamisch en creatief bedrijf met innovatieve ideeën. Hierdoor maakt Frapak al jaren een sterke groei door en is een belangrijke speler binnen deze business to business markt.  

Wegens aanhoudende groei heeft Frapak Packaging BV de volgende vacature


Functie omschrijving

In deze functie doorloop je het hele ontwerpproces van de verpakkingsconcepten in spuitgiet, extrusieblazen en strekblasen. Je maakt de tekening in Solidworks, daarna toets je of deze voldoet aan de gestelde eisen middels het meten van de 0- serie. 

Je assisteert de kwaliteitsafdeling en vervangt de kwaliteitsmedewerker bij afwezigheid. Ook verzorg je de kwaliteitsdocumentatie m.b.t. wetgeving in samenwerking met het hoofd van de afdeling. 

Verder maak je klachtrapportages voor de klant, hierbij heb je veel contact met de afdeling verkoop die de communicatie met de klant onderhoudt. 

Functie eisen 

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Technisch tekenen is een pré;)
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van de Duitse taal is een pré;
  • Beheersing van Windows en MS office;
  • Affiniteit met kwaliteit, kwaliteitsinspecties en kwaliteitsdocumentatie;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent zeer oplossingsgericht;
  • Betrokken, gestructureerd, accuraat en overtuigend;
  • Fulltime beschikbaar en woonachtig tot ca. 30 km. vanaf Zeewolde.


Wat biedt Frapak?

 Een leuke baan bij een jong bedrijf met informele maar professionele werksfeer, waarin gewerkt wordt met ruimte voor eigen initiatief. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (oa collectief pensioen, collectieve ziektekosten regeling en reiskostenvergoeding) en een salaris conform de zwaarte van de functie, leeftijd en ervaring.

Informatie en sollicitatie

Indien je interesse hebt in deze functie en je jezelf herkent in bijgaande functie eisen, mail dan je CV met motivatie naar petra@frapak.nl


Wij creëren onder andere, de onderstaande producten


Brand owners Guhl
Brand owners Rituals
Brand owners haircare
Brand Owners Grazette
Cesta
0